Zvornik / 25.04.2024

Nastavak infrastrukturnih radova u Bratuncu

Slika
b

Juče su završeni radovi na asfaltiranju parking prostora iza zgrade Doma penzionera, gdje je asfaltirano preko 1000 metara kvadratnih parking prostora.

Radove je obišao načelnik opštine Lazar Prodanović, koji je istakao da se isti izvode kao dio aktivnosti poboljšanja lokalne infrastrukture u gradu.

- Izuzetno je značajno to što će stanari ovih zgrada dobiti novi parking prostor. Paralelno sa tim, završili smo parking iza nove zgrade opštine. Sutra ćemo asfaltirati parking prostor preko puta pijace u Kosovskoj ulici. U toku su radovi na asfaltiranju lokalnih puteva na području mjesne zajednice Moštanice. Izvršiće se asfaltiranje 3 lokalna puta ukupne dužine 300 metara. Završeni su radovi na asfaltiranju puta prema crkvi u Slapašnici. Radićemo intezivno na poboljšanju infrastrukture u svim mjesnim zajednicama- izjavio je Prodanović.

Od januara prošle godine urađeno je oko 5000 metara kvadratnih trotoara. Bratunac je dobio oko 200 novih parking mjesta. Urađeno je i blizu 15 kilometara rehabilitacije i asfaltiranja putne mreže na području čitave opštine.