Zvornik / 29.03.2024

U Zvorniku osnovano Udruženje preduzetnika

Slika
p

Gradonačelnik Zvornika Bojan Ivanović pozdravio je više od 40 prisutnih preduzetnika sa područja grada Zvornika, koji su nakon višegodišnje pauze formirali Udruženje preduzetnika grada Zvornika.

„Drago mi je da smo došli do toga da se ponovo formira udruženje preduzetnika u Zvorniku, jer preduzetništvo zauzima značajno mjesto u našem ukupnom privrednom ambijentu. Imamo ukupno 900 preduzetničkih radnji na prostoru grada, koje obuhvataju par hiljada zaposlenih i to nam je ključni pokazatelj, da se moramo posvetiti uslovima koje preduzetnici imaju u našem gradu. Udruženje predstavlja sponu između preduzetnika, Gradske uprave, viših nivoa vlasti, a biće usmjereno na predstavljanje problema i poteškoća, kao i sugestija, kao bismo unaprijedili privredni ambijent grada Zvornika,“ rekao je gradonačelnik Ivanović okupljenima.

Grad Zvornik će podržati rad ovog udruženja i obezbijediće prostor za njihov rad. Udruženje doprinosi unapređenju privrednog i preduzetničkog ambijenta u Zvorniku, rečeno je na Osnivačkoj skupštini.