Zvornik / 30.04.2024

Servisne informacije regije Birač za 30.04.2024.godine.

Slika
drina

Na području koje pokriva PU Zvornik evidentiran je jedan sluačj narušavanja javnog reda i mira u Zvorniku.Dogodile su se dvije saobraćajne nezgode, u Zvorniku i Tabancima.

U porodilištu zvorničke bolnice rođene su dvije bebe,dvije djevojčice.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su   dvije interevencije  na gašenju požara na niskom rastinju u Roćeviću i Zvorniku.

 Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po suvim  kolovozima,uz povoljne uslove za vožnju.

 Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za srčane bolesnike i hipertoničare .Od meteoropatskih reakcija moguća je glavobolja i neraspoloženje.

Danas se očekuje pretežno sunčano i veoma toplo vrijeme, uz dnevnu temperaturu vazduha do 28 stepeni Celzijusovih. U poslijepodnevnim časovima na jugozapadu će doći do umjerenog razvoja oblačnosti, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Duvaće slab do umjeren vjetar, istočni i sjeveroistočni, a u Hercegovini jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.Јutarnja temperatura vazduha biće od osam do 12, na jugu do 15, u višim krajevima od četiri, a dnevna od 23 do 28, u višim krajevima od 18 stepeni Celzijusovih.