Zvornik / 28.03.2024

Servisne informacije regije Birač za 28.03.2024.godine.

Slika
drina

Na području koje okriva PU Zvornik evidentirana su dva krivična dijela u Zvorniku i Bratuncu.U protekla 24 časa nije bilo slučajeva narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda.

U porodilištu zvorničke bolnice nije bilo novorođenih beba.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su mirnu noć,bez intervencija.

Danas se izvode radovi na dalekovodu „Kiseljak“ pa će bez električne energije od 8 do 15 časova biti Skočić, Trnovica i Pađine.

Danas se izvode radovi na dalekovodu “Srebrenica-Zeleni Jadar” pa će bez struje  od 9 do 17 časova biti naselja  Jadar, Brežani, Osmače, Kragljivoda, Postolje, Sulice, Šljivice, Skejići, Miličeviči, Toplica, Trubari, Krnjići, Tokoljaci, Jezero, Pribidoli, Kušići, Savići, Visočnik, Bukova Glava, Skenderovići, Vukosavljevići, Stožersko, Dimnići, Gornje Sase, Brezovice, Moćevići, Oparci, Magudovići, Ratkovići, Poznanovići Potkorjen, Šubin, Karačići, Knezovi, Urisići, Ljeskovik, Međe, Prohići, Klotijevac, Gladovići, Kaćino Brdo, Beširevići, Osat, Sjedače, Rađenovići, Đurđevac Ljubisavljevići, Jasenova, Pribojevići, Podravanje, Bogodol i industrijska zona.

Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po vlažnim kolovozima.

 Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za astmatičare i hipertoničare.Od meteoropatskih reakcija moguća je glavobolja i bolovi u kostima i mišićima.

Danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa maksimalnom temperaturom vazduha do 21 stepen Celzijusov. U prvom dijelu dana očekuje se suvo i pretežno sunčano vrijeme, dok se novo naoblačenje sa zapada očekuje od sredine dana.Vjetar će prije podne biti slab do umjeren, dok se u drugom dijelu dana očekuje jak, ponegdje i olujni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.