Zvornik / 20.04.2024

Servisne informacije regije Birač za 20.04.2024.godine.

Slika
drina

Na području koje pokriva PU Zvornik evidentirano je jedno krivično djelo u Zvorniku. U protekla 24 časa nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda niti slučajeva narušavanja javnog reda i mira  na području koje pokriva ova policijska uprava.

U porodilištu zvorničke bolnice rođena je jedna beba,jedan dječak.

 Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su  mirnu noć,bez intervencija.

Saobraćaj se na putevima regije Birač odvija po suvim kolovozima.

 Biometeorološka prognoza danas je nepovoljna za osobe sa visokim pritiskom i astmatičare.Od meteoropatskih reakcija moguća je nervoza i pad koncentracije.

Danas se očekuje umjereno do pretežno oblačno i hladno vrijeme, a u višim predjelima ujutro slab mraz. Na zapadu će biti svježije uz povremenu kišu, a u ostalim predjelima uglavnom suvo i malo toplije uz sunčane periode, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Kasnije poslije podne oblačno i vjetrovito, padavine će postepeno jačati na zapadu i jugu, a uveče i tokom noći na nedjelju padavne će zahvatiti većinu predjela. Padaće kiša, a u brdsko-planinskim predjelima snijeg.Јutarnja temperatura vazduha iznosiće od minus jedan do tri, na jugu do sedam, u višim predjelima od minus četiri, a dnevna od 10 na zapadu do 18 na istoku, u višim predjelima na zapadu od pet Celzijusovih stepeni.