Zvornik / 28.03.2024

Kampanja „Osvjetlaj obraz, domaćine! Označi traktor žutim rotacionim svjetlom“

Slika
k

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su na Kiseljačkom putu u mjestu Trnovica, grad Zvornik, u saradnji sa Auto moto društvom „Semafor“ Zvornik, učestvovali u sprovođenju preventivne kampanje Auto moto saveza Republike Srpske pod nazivom „Osvjetlaj obraz, domaćine! Označi traktor žutim rotacionim svjetlom“.

U sklopu navedene aktivnosti, policijski službenici su za ciljnu grupu – vozače traktora, održali edukativno predavanje o pravilima iz oblasti bezbjednosti saobraćaja i uputili ih kako da na što bezbjedniji način učestvuju u saobraćaju.

Slika
k

Predstavnici Auto moto društva „Semafor“ Zvornik su tom prilikom istima podijelili promotivni materijal: rotaciona svjetla, brošure i letke.

Cilj sprovođenja kampanje je povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja kroz povećanje nivoa bezbjednosti vozača traktora na javnim putevima, sa akcentom na promjenu negativnih stavova u vezi sa korišćenjem neophodne opreme i poštovanjem svih pravila iz oblasti bezbjednosti saobraćaja.